image
 |  14 11 Липня 2020 | 19:50

Волинський рибпатруль нагадує: 12 липня – День рибалки в Україні

День рибалки в Україні відзначають щорічно у другу неділю липня. У 2020 році свято припадає на 12 липня. Цей день, як своє професійне свято відзначають працівники рибного господарства України, спортивні рибалки, рибалки-любителі та усі, кому до вподоби проводити час з вудкою. 

Про це нагадують у Волинському рибоохоронному патрулі.

Риболовля - одне з наймасовіших та найулюбленіших захоплень людства. Це заняття дарує своїм прихильникам багато вражень та емоцій, які хочеться переживати знову та знову. Перебування на природі, поблизу водойми сприятливо впливає на настрій та самопочуття людини, дозволяє позбутися нервової напруги після важких робочих буднів.

Для більшості рибалок риболовля – один з найкращих способів розслабитися та відпочити. І справа навіть не в кількості улову, хоч і це важливо, а в можливості побути осторонь від буденних проблем та шуму міста. Виїхати на природу з родиною, прихопивши з собою рибальські снасті – чудовий спосіб цікаво та весело провести час з рідними. Особливо в захваті від такого відпочинку будуть діти – вони люблять маленькі пригоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гроші — чиновникам: Зеленський просить Раду скасувати карантинні обмеження зарплат чиновників

Існує ще спортивне рибальство, що має свої особливості. Спортивні рибалки об’єднуються в клуби, проводять змагання та їздять на чемпіонати. 

"Колектив Волинського рибоохоронного патруля, вітає кожного рибалку з професійним святом! Бажаємо відмінного рибальського здоров’я і довголіття, нехай удача та везіння не зриваються з Ваших вудок. Повного неводу радісних подій та чудового настрою! Кльового життя!" - йдеться в повідомленні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити