image
 |  0 4 Червня 2019 | 09:44

Волинський школяр отримав можливість навчатися у США

Учень Любомльського ЗЗСО І-ІІІ ст. №3 Артем Савка став фіналістом Програми обміну майбутніх лідерів FLEX та отримав можливість безкоштовного навчання в США.

Цьогоріч участь у Програмі взяли понад 10 тисяч учнів з усієї України. І лише 227 з них навчатимуться за океаном, – пише КОРДОН.

‌Здібного до вивчення іноземної мови учня помітила вчитель англійської мови Анна Думалюк. Вона запропонувала Артему спробувати свої сили у безкоштовній програмі обміну майбутніх лідерів, переможці якої отримують можливість навчатися і проживати упродовж року в США.

“Це чудова можливість удосконалити свої знання і навички з англійської мови та отримати чудовий старт для майбутніх досягнень”, – зазначила педагогиня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні в Україні набувають чинності зміни в правописі

Над розвитком таланту Артема працювала ще і викладач іноземної мови Лариса Маслянка.

Класний керівник Наталія Лукашук зауважила, що ще змалку Артем вирізнявся з-поміж ровесників своєю кмітливістю та наполегливістю. Немалу роль у розвитку здібностей сина відіграли і батьки, які стимулювали потенціал дитини.

Класний керівник і вчителі пишаються таким досягненням свого учня і бажають йому стати тим лідером, який формуватиме думку більшості та впливатиме на процеси державотворення.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити