image
 |  2 10 Вересня 2021 | 09:24

Волинський суд покарав іноземця за кримінал

На Волині суд виніс вирок іноземцю за незаконне переправлення через державний кордон України громадянки Алжиру.

Про це інформує пресслужба 6 прикордонного Волинського загону.

Нагадаємо, що підозрюваного, 24-річного алжирця, прикордонники Волинського загону затримали в серпні на ділянці відділу «Рівне».

В ході оперативного супроводу кримінального провадження, оперативники прикордонного загону та співробітники міграційної поліції встановили, що чоловік організував своїй співгромадянці незаконний перетин українсько-польського кордону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розкрадання бюджетних коштів: стало відоме ім'я причетного чиновника Волинської ОДА

Днями, іноземцю оголошено підозру та Любомльським районним судом Волинської області визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 332 Кримінального кодексу України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України» і призначено покарання у вигляді штрафу в розмірі одна тисяча двісті неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (20,4 тис. грн).

На даний час громадянина Алжиру поміщено до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства. Надалі на нього чекає примусове повернення у свою країну.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити