image
 |  0 2 Квітня 2021 | 21:19

Волинський суд скасував передачу землі Берестечківській громаді завдяки фейковим позовам (ВІДЕО)

Берестечківська громада може позбутися 400 гектарів землі через аферу. Справа в тому, що наказ про передачу земель, які з державної власності відійшли громаді був оскаржений у Волинському окружному адміністративному суді.

Про це повідомляє «Аверс».

Одразу як тільки землі передали у комунальну власність на розгляд до суду потрапило 200 заяв від фізичних осіб, які теж претендують на земельні ділянки по 2 гектари для ведення особистого селянського господарства.

В усіх заявників один представник - волинська адвокатка Яна Кінах. Зазначимо, що на сьогодні суд уже скасував наказ про передачу земель в Берестечківську громаду і задовольнив левову частку позовів та дав дозвіл на проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

Ось тільки деякі заявники ні слухом, ні духом про те, що позивалися до геокадастру і навіть виграли суд. Тим паче з адвокатом Яною Кінах, яка представляє їхні інтереси у суді вони жодних договорів не укладали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина депутата Волиньради придбала літак контрабандистів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити