image
 |  9 14 Листопада 2022 | 19:12

Волинський суд виправдав п'яного водія

Працівники поліції протягом двох годин двічі зупиняли одного й того самого водія, який перебував за кермом «Volkswagen Passat» у стані алкогольного сп’яніння.

Про це йдеться у постанові Ковельського міськрайонного суду, - пише Ковель медіа.

Згідно із протоколом про адміністративне правопорушення, 14 жовтня 2022 року о 23:10 на автодорозі Ковель-Ратне поліцейські зупинили на блок-посту автомобіль «Volkswagen Passat», кермувальник якого був п’яний. Огляд на стан алкогольного сп’яніння проводився зі згоди останнього за допомогою приладу «Алкофор 505». Результат 0,791 проміле.

Цього ж водія працівники поліції зупинили через дві години – 15 жовтня о 01:12 на автодорозі Ковель-Луцьк біля перехрестя на село Любитів. Йому знову дали подути у трубку в присутності двох свідків. Результат той же – нетверезий на кермом, причому під час комендантської години.

Працівники Ковельського районного управління поліції склали протоколи за ст. 130 КУпАП, які були згодом об’єднані в одне провадження.

На розгляд справи у судове засідання правопорушник не з’явився.

На відеозаписах з нагрудних камер працівників поліції за 14 жовтня, які долучені до протоколу, суддя побачив, що поліцейські не виконали бажання водія, а саме: не провели повторний огляд в закладі охорони здоров’я. А у справі за 15 жовтня до матеріалів не було долучено результатів огляду на стан алкогольного сп’яніння.

Суддя Олексій Шишилін постановив визнати водія невинуватим у вчиненні адміністративних правопорушень.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити