image
 |  7 25 Листопада 2018 | 08:17

Волинський боєць розповів, як рятував немовля від викрадача з електрошокером

Командир 4-ої роти «СІЧ» полку патрульної служби поліції особливого призначення «Київ», боєць «Легіону Свободи», наш земляк із Ківерець Максим Морозов (Макс «Лютий») розповів, як разом із побратимами у прифронтовій Авдіївці рятував немовля від викрадача з електрошокером. 

Про це він написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

«Сьогодні напишу лише про те, як Я за багато днів відчув СТРАХ. Але все по порядку... 

До нас у гості приїхав старший ротації Батальйону "Вінниця" Ігор Дебелий. Він, я та Сергій Малиш стояли на КПП нашої бази, як раптом прибігла жінка з дитиною і почала щось незрозуміло розповідати, якби не злякані очі дитини, швидше за все, я б сприйняв її за божевільну, але все-таки з її розповіді ми зрозуміли, що з поліклініки чоловік викрав немовля і тікає від медсестри у цьому районі.

Ігор заскочив у авто, а ми з Сергієм побігли у двори. І майже відразу побачили медсестру, яка вже вказала сторону, куди побігла "особа чоловічої статі". Я побачив особу, яка тримала в руках одіяльце, з якого виглядувала маленька ручка... і тут я відчув його величність СТРАХ, страх за цю маленьку дитинку, яку я зовсім не знаю.

Мені вдалось впритул наблизитись до дитини, і тут наспів Ігор. Він прийняв єдине правильне рішення (зважаючи на те,  що ця особа тримала увімкнений електорошокер біля тіла дитини!!! вдумайтесь: електрошокер і немовля!!) Взяв цього горемику на "удушливий", а я забрав дитину з рук цієї особи. Все вийшло швидко і добре. Ігор його "удушив", я забрав дитину і передав її медсестрі.

Питання? Є! Мораль? Теж є! Як такі люди не розуміють, що мільйони людей не можуть просто мати дітей, а ти, полудурок, крадеш немовля, біжиш з ним по морозі з електрошокером? І ще кричиш, що ти "Батько". Ти не "Батько", ти ідіот.

Мораль: відзивайтесь на прохання людей і Ви, крім страху, відчуєте гордість за свої вчинки, за вчинки тих людей, які поряд! Ігор і Сергій - красавчики!! Всім добра, бережіть дітей!», - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Список націоналістів до Ківерцівської ОТГ очолив командир роти «Січ» Максим Морозов

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити