image
 |  2 1 Вересня 2021 | 12:55

Волинському коледжу харчових технологій виповнюється 55 років

Цьогоріч Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій відзначатиме 55-річний ювілей.

Про це «ВолиньUA» інформують у пресслужбі навчального закладу.

Справжнє піднесення Відокремленого структурного підрозділу «Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» пов’язано з іменем Заслуженого працівника освіти України Корчука Ігоря Васильовича, який очолює навчальний заклад із 1993 року і до сьогодні. За час, що минув, коледж реорганізовувався, змінювалися його профілі і назви, та заклад освіти продовжував безперервно свою діяльність з підготовки висококваліфікованих фахівців.

«Незважаючи на 55-річний ювілей, який коледж відзначатиме 4 вересня 2021 року та багату історію – від Луцького колегіуму і до тепер – коледж буде динамічно розвиватись так як кожного року поповнюється новими молодими здобувачами з цікавими ідеями, які навіть всупереч теперішнім обставинам постійно змушують пробувати, створювати та реалізовувати нове», - коментує директор Волинського фахового коледжу Національного університету харчових технологій Ігор Корчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинський коледж харчових технологій - у ТОП-5 найпопулярніших закладів в Україні

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити