image
 |  2 13 Серпня 2018 | 14:02

Волинську молодь гукають на останній цього літа вишкільний табір

20-25 серпня Волинський осередок Всеукраїнської громадської організації «Сокіл» проведе вишкільний табір для української молоді «Вовчак Січ. Клич Героїв», що пройде в одноіменному урочищі Вовчак.
Про це «ВолиньUA» повідомив керівник Волинського осередку ВГО «Сокіл» Максим Новицький.

Табір має за мету пробудити у молоді національну свідомість та надати практичні знання з військової справи, а також орієнтування на місцевості, виживання в екстремальних умовах, самооборона, спілкування біля вогнища, лекції з історії України. На табір вже зголосилася молодь з полтавщини, черкащини, одещини, хмельниччини та інших областей України.
Інструктори будуть військового запасу 93-ОМБр, голова федерації спортивно-ножового бою Одеси та тренери з боксу і самооборони. Лекції й гутірки проведуть сучасний український поет та публіцист, волонтер і засновник Літературно-просвітницької організації «Дух Нації» Юрій Руф, кандидат історичних наук Роман Пономаренко та аспірант Києво-Могилянської Академії Михайло Кублій.
«Це буде цікаво і пізнавально. Кожен таборовик зможе випробовувати себе на міць духу і фізичної сили та сили характеру. Здобути нові для навички або ж їх вдосконалити. І, звісно, це спілкування з однолітками різних регіонів України, товариство, бо ж на таборі «один за всіх і всі за одного», нові позитивні емоції. На табір можуть зголошуватись юнаки і дівчата віком від 14 до 21 року. До 18 років повинні надати контакти батьків», - зазначає Максим.

Реєстрація на табір проходить за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScobBfID99s1_K7fFo5FQuJxSYLD8fS1ACOmR9-_ZXoGlntRw/viewform
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити