image
 |  0 7 Грудня 2018 | 09:15

Волинську обласну раду перевірять на корупцію

Співробітники НАЗК у 2019 році перевірять 34 органи влади. Серед «золотого» списку – топові відомства: ГПУ, СБУ, Рахункова палата.

Про це повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини

Серед них з’явилася одна обласна рада - Волинська. Чим так впала в око аналітикам НАЗК саме ця облрада і саме в такій компанії – незрозуміло. Тим паче, що на Волині перевірка НАЗК проводилася уже цьогоріч в облдержадміністрації, а минулі роки жодну обласну раду відомство не перевіряло взагалі. 

У 2018 році НАЗК уже навідувалося на Волинь. Тоді аналітики планово перевіряли посадовців облдержадміністрації. 

Так, наприкінці листопада НАЗК повідомило, що у 2019 році перевірку здійснять у 34 органах, зокрема, Генеральній прокуратурі, Національному банку, Службі безпеки України, Рахунковій палаті, Вищій раді правосуддя. Перевірять аж два міністерства, дев'ять служб і ще 18 відомств. У списку з’явилася і Волинська обласна рада. 

У повідомленні НАЗК йдеться, що перевірки проводитимуться протягом січня-грудня 2019 року. 

Перевірка Волинської обласної ради згідно з планом припала на червень 2019 року. Залишається загадкою, з якої причини аналітики Нацагентства обрали саме Волинь, адже до списку не потрапила жодна інша обласна, міська чи районна рада. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще більше українців зрозуміли, що корупція – зло 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити