image
 |  2 16 Січня 2019 | 19:21

Волинян автобусами звозили на візит Порошенка (ФОТО)

Під час візиту президента Петра Порошенка у Волинську область у рамках презентації Томосу волинян звозили автобусами для забезпечення потрібної масовки.

Так ознаки централізованого підвезення сотень волинян до околиць Луцька виявили спостерігачі ОПОРи. Люди невеликими групами прибували на Театральний майдан до Свято-Троїцького собору. Також було зафіксовано щонайменше дев’ять автобусів, які відвозили людей до районних центрів після того, як у Луцьку завершилися заходи.

Спостерігачі виявили шість автобусів із табличками «Нерегулярні перевезення» у двох різних місцях на вулиці Набережній та три автобуси на вулиці Парковій. На питання, куди автобуси везуть людей, самі пасажири та водії відповіли, що до міст Нововолинськ, Ковель та Горохів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Філарет у Луцьку розповів, коли ПЦУ стане патріархатом

Окрім того, спостерігач ОПОРИ зафіксував автобуси й у місті Ківерці. Вони також спершу привезли волинян до міста з інших районів та ближніх сіл, а також розвозили людей після завершення зустрічі у місцевому будинку культури. У розмові спостерігачу повідомили, зокрема, що є автобуси, які приїхали із сіл Дерно, Журавичі, селища Цумань, смт Маневичі та міста Луцьк. На деяких автобусах навіть стояли відповідні таблички – зокрема, був автобус із табличкою «Луцьк» та «Відділ культури Маневицької РДА».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити