image
 |  9 23 Листопада 2022 | 13:49

Волинян попередили про замінування прикордонної смуги

Мешканців північних регіонів Волині, які межують з Білоруссю, просять пересуватись лише головними дорогами у межах п'ятикілометрової прикордонної смуги. Водіям заборонено з'їжджати на узбіччя, а також їздити польовими чи лісовими дорогами. Обмеження пов'язані з тим, що раніше вибухотехніки замінували ділянку вздовж кордону.

До мешканців прикродонних регіонів Волині звернулась прес-служба 100 окремої бригади територіальної оборони. «Закликаємо жителів Волинської області бути вкрай уважними та обережними при відвідуванні п’ятикілометрової смуги вздовж кордону з Республікою Білорусь! Аби зробити північні державні рубежі України ще неприступнішими, фахівцями інженерно-саперних підрозділів нашої бригади вздовж кордону вибудовано систему мінно-вибухових загороджень», – йдеться у повідомленні.

Дозволено пересуватися тільки головними дорогами, які ведуть до населених пунктів у п’ятикілометровій прикордонній смузі. Власникам авто-, мото-, велотранспорту, а також власникам гужових підвод заборонено з’їжджати на узбіччя, а також користуватися польовими та лісовими дорогами.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити