image
 |  2 5 Жовтня 2021 | 20:35

Волинян попереджають про триденні військові навчання на авіаційному полігоні

На військовому полігоні в селі Поворськ Ковельського району впродовж трьох днів – з 6 до 8 жовтня – відбудуться навчання авіації.

Про це в листі до голови Колодяжненської ТГ Віталія Кашика повідомив командир військової частини А1547 Олександр Балтян.

На території авіаційного полігону в селі Поворськ військові в денний та нічний періоди відпрацьовуватимуть бомбометання і пуски ракет. В'їзд та виїзд на територію полігону, зазначає командир, категорично заборонений.

"Незважаючи на неодноразові звернення з боку командування авіаційного полігону до органів місцевого самоврядування, на територію продовжують потрапляти люди, що не мають прямого відношення до роботи на ньому", – сказано в документі.

Межі полігону визначать шлагбаумами та попереджувальними таблицями з написами "Небезпечно! Територія полігону! Проїзд та прохід суворо заборонений".

Загальна площа полігону становить 24 157 гектарів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЗЕ хочуть скасувати мораторій на експорт лісу: українські підприємства приносять в жертву

Як нагадує Суспільне, з 24 вересня впродовж десяти днів відбувалися військові навчання бійців тероборони на Волині у трьох локаціях – селищі Луків, селі Гірники та на полігоні, що поблизу Володимира-Волинського.

Призначили нового командира 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, котра дислокується у місті Володимирі-Волинському. Ним став підполковник Олександр Охріменко.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити