image
 |  4 7 Березня 2021 | 10:37

Волинян попереджують про критичні підйоми рівнів вод: де саме?

Державне агенство водних ресурсів України попереджає про продовження підйомів рівнів вод, зокрема – на двох водних артеріях Волині.

Про це повідомляє пресслужба агенства, – пише agronews.ua.

Очікується наступне:

– 6-8 березня на річці Захiдний Буг бiля села Литовиж – на 0,2-0,7 м, подальше затоплення заплав, сільпгосугiдь (Волинська обл.);

– на Західному Бузі та його окремих притоках на 0,1-0,4 м, на річці Рата на фонi високої водностi при коливаннi рiвнiв води зберiгається можливiсть початкового затоплення госпоб’єктiв, окремих будiвель; на річці Солокiя бiля міста Червоноград можливе досягнення вiдмiтки початкового затоплення госпоб’єктiв та окремих будiвель (Львівська обл.) (рiвень небезпеки жовтий);

– 6-9 березня на рiчках басейну Прип’ятi – на 0,2-0,7 м, подальше затоплення заплавних територiй.

Можливе досягнення вiдмiтки затоплення присадибних дiлянок (подвiр’їв господарських споруд) та сільпгосугiдь у прирiчкових населених пунктах Ратнiвського, Старовижiвського, Любешiвського, Маневицького районiв Волинської областi (рiвень небезпеки жовтий).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селищі на Волині після кронування залишилися тільки стовпи (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити