image
 |  0 3 Листопада 2021 | 10:22

Волинян просять допомогти батьку двох дітей та учаснику АТО

Волинському бійцю Валерію Гонті терміново потрібно фінансова допомога на операцію на серці.

Про це повідомила на своїй сторінці Наталія Попова, - інформує Перший.

Довідка: Валерія знають всі за позивним «Гонта». Знають ще із часу боїв за Донецький аеропорт. В складі «Правого сектору» в 2014 він безвилазно місяць провів на диспетчерській вежі ДАПу. Частина тих бійців «ПС», що воювали в аеропорту і Пісках підписали контракт і вступили в 1-й батальйон 54-ї бригади, де командує «Купол», якого вони знали ще з боїв за аеропорт. Бої на Світлодарській дузі для частини з бійців за цей рік другі. Цього разу «Гонта» йшов в першій групі в наступ. І один з небагатьох залишився неушкодженим. Зумів винести пораненого бійця з позицій під артилерійським вогнем.

«Серед його бойових нагород Орден «За мужність» … А сьогодні, ветеран війни, інвалід II групи (після контузії та поранення ) вимушений побиратися собі на операцію. Не витримало серце. В цьому році Валєра вже переніс 2 мікроінфарти і стала термінова потреба операції на серце (стентування коронарної артерії). Ніякі офіційні звернення воїна не дали на сьогодні реальних результатів», – йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На волинській шахті - незаконні будівельні роботи (ФОТО)

«Валерій виховує 2-х синів 12 та 16 років, а його пенсія по інвалідності 9700 грн…. ДЕ ВЗЯТИ КОШТИ ЩОБ ВИЖИТИ??!!! 25 000 грн!!!?? В нас є всього тиждень, друзі…. Ми не можемо покинути Гонту сам на сам з бідою.. Просимо допомогти Кіборгу , який ризикував своїм життям за наше мирне небо просто ВИЖИТИ!!!», – додає Наталія.

Реквізити для допомоги:

4149 6293 4174 4456 Гонта Валерій Олександрович

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити