image
 |  4 28 Жовтня 2018 | 17:42

Волинян просять допомогти стати на ноги пораненому атовцю

На фінальну операцію волинському атовцю Сергій Михальчуку необхідно 107 тисяч гривень. Про це в себе на сторінці Facebook пише волонтерка Наталія Попова, - передають Волинські новини. 
«Потрібно терміново допомогти нашому пораненому воїну Сергію Михальчуку стати на ноги!!!» – йдеться в дописі.
Якщо операція пройде вдало, Сергій зможе ходити без милиць.
Зі слів волонтерки, зібрано всього 15 000 грн з необхідних 107 217 грн....
"Сергій в розпачі... Втрачається дорогоцінний час...
Розумію... Сьогодні всім важко... Але не можна собі дозволити пройти повз таку біду - Сергій захищав наше мирне небо... НАШУ УКРАЇНУ" - йдеться у дописі.
Сергій Михальчук воював у складі 703 саперно-інженерного полку. Під час виконання бойового завдання разом з побратимом підірвалися на розтяжці. Це сталося поблизу села Кримське на Луганщині.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бабця нахамила дівчині в інвалідному візку (ВІДЕО)
Першу допомогу надали у Кримському, потім доправили у Харківський військовий шпиталь, де на ногу встановили апарат Ілізарова, а у травні 2015 року у Київському центральному клінічному шпиталі зламану кістку зафіксували пластиною (виконали остеосинтез).
Сергій переніс вже 7 операцій на нозі, але за рік, який минув з часу останнього хірургічного втручання, кістки так і не зрослись. На даний момент, внаслідок порушеного кровообігу, м’язи ноги зсохлися і вкоротилися, від чого нога та пальці повністю не розгинаються.
Кошти збирають через Центр волонтерів «People's Project» на особистий рахунок Сергія Михальчука.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити