image
 |  2 31 Серпня 2021 | 08:22

Поведінка, як у дитини: волинян просять допомогти знайти рідних чоловіка, який утратив пам'ять (ФОТО)

Волинян просять знайти рідних чоловіка, який утратив пам'ять, або ж допомогти йому влаштуватися в якийсь притулок чи спеціальний центр.

Про це пише дописувачка соцмережі Фейсбук Оксана Бандера в групі Я люблю Ковель.

"Називає себе Глущук Віктор Павлович 28 р., з Ківерець... Більше нічого про себе сказати не може...

Говорять що він втратив пам'ять коли його побили, як їхав з заробіток, хоча він не може цього підтвердити! За рідних, буває, говорить що повмирали або, буває, що нічого не може сказати... Появився в Ковелі з середини липня, годують добрі люди, спить де ніч застане, але настають холода дощі, просить одяг...", - йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До пів сотні пацієнтів на одного лікаря: у дитячих поліклініках Луцька – черги (ВІДЕО)

Як стверджує дописувачка, добрі люди підстригли і поголили його, коли стригли, просився чи можна буде йому піти погуляти на вулицю після стрижки.

"Поведінка в його, як в дитини років 5-7, ходить сам собі усміхається, коли щось його питаєш то соромиться і ховається або втікає і сміється...

Не разу не бачили в нетверезому стані, ввічливий, коли було тепло доглядав за собою у річці.... Жаль, що скоро настане зима і людина може замерзнути...

Прохання розповсюдити можливо його шукають рідні!🙏🙏🙏", - додає авторка допису.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Жидичинському монастирі відправили зворушливе успенське богослужіння

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити