image
 |  4 28 Лютого 2022 | 19:44

Волиняни допомагають поліції нести службу

Безкоштовне харчування, медикаменти, продукти тривалого зберігання, паливо, зв’язок, - допомога поліції Волині. У складний воєнний час ми дякуємо свідомому бізнесу, який допомагає поліції нести службу.

Про це інформують на сторінці волинської поліції.

Нагадаємо, з 14 лютого співробітники поліції Волині працюють в посиленому режимі, а вже п’ятий день – в умовах воєнного часу.

Вони всі на службі, без вихідних і майже без відпочинку.

Головна задача правоохоронців – забезпечувати публічну безпеку та порядок, перевіряти осіб і транспорт на блок-постах, реагувати на виклики з лінії 102.

Також поліцейські з іншими правоохоронцями ведуть роботу з виявлення та знешкодження диверсантів.

Тож підтримка бізнесу для них в цей час – надважлива і потрібна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На оборону Луцька виділять 12 мільйонів

Наприклад, представники великого бізнесу надають правоохоронцям паливно-мастильні матеріали, засоби зв’язку тощо. Місцеві мешканці допомагають організовувати харчування на блок-постах абсолютно в усіх районах області. Окремі заклади харчування забезпечують безкоштовними обідами та доставляють їжу на блок-пости. Волонтери надали медикаменти й засоби першої необхідності, долучилась місцева взуттєва фірма.

Представники бізнесу й надалі звертаються та пропонують допомогу і підтримку.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити