image
 |  9 1 Лютого 2023 | 14:17

Волиняни доставили на схід для бійців ЗСУ три автомобілі (ФОТО)

Продовжуємо допомагати нашій армії, яка мужньо протистоїть московським загарбникам. Разом з першим заступником голови Волинської облради Юрієм Поліщуком, заступником директора КП "Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" Іваном Пікуном, депутатом Ковельської міськради від ВО "Свобода" Валерієм Черняковим відвідали 14 бригаду ЗСУ та 4 бригаду оперативного призначення Нацгвардії у Харківській області. Побували у третьому батальйоні взводу зв'язку, де служить депутат Володимирської райради з фракції ВО "Свобода" Віктор Вілентко. Також мали нагоду поспілкуватися і передати гостинці з Волині директору комплексу "Вовчак-Волинська Січ" Василем Мазуриком, який перебуває у 14 бригаді.

Про це написав на сторінці у facebook очільник Волинської "Свободи" Анатолій Вітів.

Поруч у Луганській області знаходяться позиції російських загарбників. Наші війська готові до будь-якого розвитку подій на лінії фронту і здатні зламати плани ворога. Та сучасна війна вимагає мобільності і оперативності. Щоб мати перевагу на полі бою, потрібно мати надійні транспортні засоби. З цією метою передали військовим три автомобілі.

Мікроавтобус Volkswagen T4 від Волинської "Свободи" отримали бійці 4 бригади оперативного призначення Нацгвардії. Також від колективу КП «Волинський обласний центр екстриної медичної допомоги та медицини катастроф» Волинської обласної ради нацгвардійці отримали автомобіль Honda CR-V, який доставили заступник директора комунального підприємства Іван Пікун і медичний директор з оперативної роботи Андрій Абрамов. А 14-ій бригаді заступник директора КП "Волинський центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" Іван Пікун і водій КП Микола Киричик передали позашляховик Land Rover.

Разом з автомобілями доставили бійцям генератори, маскувальні сітки, автомобільні шини, портативні газові плитки, теплий одяг, фільтри для води і продукти харчування.

Особлива подяка Олегу Андрусику за допомогу в придбанні автомобіля та голові ГО «Волинський край» Олександру Самосику за доставку авто в Україну, Володимиру Шмалю за сприяння в ремонті авто. Також хочу подякувати за збір гуманітарної допомоги голові Волинської обласної ради Григорію Недопаду, ГО "Яворина-Волинь" (Руслана Вознюк), Велицькій громаді (Віктор Ковальчук) та Люблинецькій громаді (Наталія Сіховська). Разом ми переможемо! - наголосив депутат.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити