image
 |  2 9 Січня 2019 | 10:00

Волиняни скаржаться на нерозчищені дороги на Ковельщині (ВІДЕО)

Водії скаржаться на нерозчищені дороги Ковельського району. З їхніх слів, на дорогах утворилися колії, які ускладнюють рух та створюють небезпеку.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили місцеві жителі. 

Люди кажуть, що таке явище має системний характер, а місцева влада ігнорує проблему. 

«І в Заріччі, і в сусідніх селах сніг лежить не лише на вулицях, але й на автошляхах, які проходять через села. Сніг не чистять, формується колія, потрапивши в яку можна вилетіти з траси», – каже місцевий житель. Та додає, що ситуація повторюється від снігопаду до снігопаду. 

Як повідомляли місцеві ЗМІ, цьогоріч проблема з нерозчищеними автошляхами постала особливо гостро. Обурені волиняни у соцмережах скаржаться на те, що не чистять навіть міжнародні траси. 

«На дорозі міжнародного значення Устилуг-Рівне на відрізку в 70 км лише один автомобіль снігоприбиральний, який стояв обабіч. Снігова каша місцями досягала висоти 10-15 см. Їхати неможливо! Влада вкотре доказала свою безпомічність і бездіяльність! Савченко - найгірший із губернаторів за історію нашого краю, забирайся у відставку!» – пише у Фейсбуці Сергій Кантовський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП на Волині: автомобіль злетів з дороги

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити