image
 |  2 13 Листопада 2019 | 09:44

Волиняни сплатили 252,4 мільйона гривень військового збору

За підсумками десяти місяців 2019 року з легальних доходів волинян до держбюджету спрямовано 252,4 мільйона гривень військового збору.

Про це «ВолиньUA» повідомили у Секторі комунікацій Головного управління ДПС у Волинській області.

Як свідчить аналітика, військовий внесок волинян на 18,9 відсотка перевищує аналогічні показники минулого року.

«Тобто, кожен, хто працює легально, або ж отримує інші доходи, з яких сплачує податки, щомісяця робить посильний фінансовий внесок для підтримки національної безпеки та оборони. Особлива подяка тим волинським працедавцям, які дбають про інтереси держави, офіційно працевлаштовують своїх працівників та роблять передбачені законом відрахування до бюджету. Така позиція заслуговує на повагу, оскільки саме завдяки соціально відповідальному бізнесу держава отримує кошти, а громадяни можуть розраховувати на соціальних захист», - наголошує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Кондратюк.

Враховуючи сталу динаміку росту надходжень, в Головному управлінні ДПС у Волинській області прогнозують успішне завершення фінансового року.

«Якісний податковий супровід суб’єктів господарювання, які працюють у реальному секторі економіки, висока податкова культура більшості суб’єктів підприємництва та вдосконалення процесів адміністрування дозволяють фахівцям ДПС виконувати завдання із мобілізації податкових надходжень», - підсумував Сергій Кондратюк.

Довідково: у січні-жовтні 2019 року найбільшу суму військового збору сплачено у м. Луцьку –109 мільйонів гривень, на території Луцького району – 19,7 мільйона гривень, у м. Ковель – 14,5 мільйона гривень, у м. Володимир-Волинський – 13,6 мільйона гривень військового збору, у м. Нововолинськ – 11,8 мільйона гривень військового збору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я таких як ти бандерівських …*бал і буду *бать», - нардеп від «Слуги Народу» погрожує В'ятровичу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити