image
 |  2 13 Листопада 2017 | 09:50

Волиняни сплатили на потреби армії 164,7 мільйона гривень

З доходів волинян до держбюджету в січні-жовтні 2017 року перераховано 164,7 мільйона гривень військового збору.

Про це 13 листопада 2017 року повідомили у Відділі організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.

Таким чином, на підтримку національної армії з доходів волинян цього року сплачено на чверть більше проти аналогічного періоду торік.

Кожен, хто отримує офіційну зарплату чи декларує доходи, може впевнено стверджувати, що фінансово підтримує національне військо, оскільки закон передбачає, що з доходів фізичних осіб обов’язково справляється військовий збір. Варто зазначити, що переважна більшість волинських працедавців, дотримуються законодавчих вимог та, як податкові агенти, перераховують належні суми в бюджет, - наголошує начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Разом з тим, в ГУ ДФС у Волинській області рекомендують тим працедавцям, котрі допускають порушення вимог чинного законодавства щодо оплати праці, негайно впорядкувати трудові відносини з найманими працівниками.

Практика «тіньових» виплат має не лише негативні наслідки для наповнення бюджету, а й позбавляє соціальних гарантій працівників у випадку втрати працездатності та належного пенсійного забезпечення в майбутньому. Тож, прошу представників підприємництва та громадян дослухатися до порад фахівців ДФС та активно протидіяти спробам мінімізувати податки через зарплату в «конвертах» всупереч законодавчим вимогам. Така свідома позиція – це реальні підтримка фінансової стабільності в державі загалом та, зокрема, обороноздатності країни, - підсумувала Світлана Савчук.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити