image
 |  11 23 Жовтня 2020 | 23:09

Волиняни у відчаї змушені лікуватися від коронавірусу власним коштом

Волиняни скаржаться на небезкоштовну медицину у період пандемії.

Про ситуацію пише Нина Веренич у соцмережі facebook.

Допис подаємо без змін.

"Днями лікувався від коронавірусу мій чоловік у Любешівській лікарні. Минуло 7 місяців пандемії коронавірусу, а місцеві чиновники продовжують лікувати хворобу коштами пацієнтів. Аргументуючи, що їм не надавали дозволу на закупівлю лікарських засобів, антибіотиків, які потрібні в першу чергу.

Чому в лікарнях ближчих до Луцька лікують за рахунок коштів виданих державою? Може, там діють закони України, а тут ні? А, можливо, наша місцева влада не спроможна контролювати ситуацію?

Через декілька тижнів райлікарні, у зв'язку зі збільшенням хворих, вийдуть на передові по боротьбі з коронавірусом.

Міністр охорони здоров'я Степанов сказав, що гроші мають ходити за пацієнтом. Біда вам буде чиновники, якщо пацієнти підуть за грошима до вас! Моє запитання до Куха Олега Івановича і до головного лікаря Іванів Богдана Васильовича - "Скільки часу, грошей, життів ваших виборців-пацієнтів, потрібно, щоб почати працювати у цьому напрямку? Чи буде повернення грошей пацієнтам, які власним коштом здолали цю хворобу? Ще раз хочу зауважити, що не тільки апарати ШВЛ та кошти витрачені на дороги - не врятують життя захворілих людей", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ремонт мосту на Ковельській: суб’єкт господарювання підписав завідомо неправдиві акти виконаних робіт

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити