image
 |  4 25 Червня 2023 | 18:21

Волиняни вдруге відвезли допомогу на Херсонщину

Павло Марходей з сином Артемом минулими вихідними вдруге відвезли допомогу херсонцям, яку допомогли зібрати небайдужі мешканці Володимира.

Про це пише Слово правди.   

– Цього разу ми завели десь до двох тон допомоги. Це речі першої необхідності, засоби гігієни, одяг, їжа для тварин. Знову були в перевірених волонтерів Наталі та Олександра. Приїхали до них під вечір і вечеряли під звуки вибухів. Та херсонці на них вже не зважають і просто роблять свою справу. Всю допомогу, що ми завезли, вони посортують та розвезуть постраждалим, – зазначає Павло Марходей.

Надійшли вже й перші відгуки та фото звіти від херсонських волонтерів. Так, Херсонський пренатальний центр отримав підгузники, речі для малюків, харчування, а гінекологічне відділення засоби гігієни які передали волдимирчани. Звернулися й з обласної лікарні з проханням надати їжу швидкого приготування, тож туди передали супи та вермішель.

За словами Павла Марходея, херсонські волонтери дуже задоволені допомогою, яку їм надіслали володимирчани, адже вона необхідна саме в тих критичних ситуаціях, в яких опинилися люди та різні установи.

Зрозуміло, що Наталя та її колеги не мають можливості робити фотозвіти на кожен розданий пакет, оскільки часто розвозять їх під обстрілами. Волонтери ще раз дякують кожному володимирчанину за допомогу – разом до перемоги!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колаборанти активно тікають з Херсонщини

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити