image
 |  2 2 Серпня 2021 | 18:33

Волиняни вибороли п'ять медалей на Чемпіонаті Світу зі змішаних єдиноборств ММА (ФОТО)

Луцькі спортсмени, які були у складі збірної команди України, везуть п'ять медалей із Чемпіонату Світу зі змішаних єдиноборств ММА.

Про це розповів «Суспільному» телефоном віце-президент Федерації змішаних єдиноборств України Вахабжан Муратов.

Золоту медаль здобула спортсменка Поліна Ковирнова, «срібло» — у Теодора Ганейчука, Вадима Ковальського та Антона Панасюка, бронзова медаль у Захара Філонюка.

Збірна команда України за підсумками двох днів змагання виборола перше місце.

Чемпіонат світу зі змішаних єдиноборств ММА серед дітей, юнаків та юніорів тривав впродовж 30 липня по 1 серпня у Болгарії. У складі української збірної на чемпіонат вирушили 68 спортсменів та 32 тренерів.

«Це найбільша делегація за всю історію збірної України на чемпіонатах, а також це найбільша делегація на чемпіонаті у Софії», — каже віце-президент Федерації змішаних єдиноборств України Вахабжан Муратов.

За підсумками першого дня змагань на чемпіонаті світу зі змішаних єдиноборств ММА в Софії у віковій категорії 12-13 років атлети завоювали 8 золотих, 9 срібних та 7 бронзових медалей та домоглись найкращого результату серед усіх збірних на чемпіонаті.

За підсумками другого дня змагань на чемпіонаті світу зі змішаних єдиноборств ММА в Софії у віковій категорії 14-15 років наші атлети завоювали 5 золотих, 5 срібних та 5 бронзових медалей та з загальним підсумком у 13 - золотими, 14 - срібними та 12 - бронзовими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волиняни здобули «золото» на Кубку України з пожежно-прикладного спорту (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити