image
 |  14 25 Серпня 2020 | 17:55

Волиняни встановили новий Рекорд України (ФОТО)

Волиняни, зокрема ковельчани, встановили новий Рекорд України.

Про це пише Ковель онлайн.

Наша славнозвісна ковельська велетенська вишита сорочка продовжує об’єднувати українців. Цього разу більше 50 людей дружньою компанією підкорили гору Говерлу та у День Державного Прапора, на передодні Дня Незалежності України з піднесеним духом та патріотичним настроєм розгорнули найбільшу українську вишиту сорочку на найвищій точці України!

«Масове сходження на найвищу вершину Українських Карпат та найвищу точку Уараїни гору Говерлу, висота якої складає 2061 метр, підняття та розгортання на вершині велетенської вишитої вручну хрестиком сорочки та 8-метрового вишитого хрестиком учнями ковельських навчальних закладів поясу крайки. Ідейні засновники та організатори проекту «З Україною в серці - ГО «Великк ідея» м. Ковель Волинська обл. Робота над вишиванням тривала 365 днів» - саме так звучить новий рекорд України!

Це стало можливим завдяки командному духу і спільній цілі групи туристів - об’єднатись в святковому дусі патріотизму на г. Говерлі.

Ініціатори та організатори встановлення рекорду України - Олександр Романюк (туристичні подорожі @shaleni_karpaty ) та ГО «Велика ідея» (автор проекту «З Україною в серці» зі створення вишиванки у 2017-2018 рр). Підтримали ідею встановлення рекорду та допомогли вирішити фінансові питання на шляху втілення ідеї в реальність партнери події - «Туристичні подорожі Шалені Карпати», Онлайн-ЗМІ «Ковель_онлайн» @kovel_online, агенція брендового друку @Printellect

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині провели футбольний турнір до Дня Незалежності (ФОТО)

Безмежну вдячність організатори адресують учасникам походу, які по черзі несли великий рюкзак з вишиванкою на Говерлу й назад, а особливо Улітич Святослав, що особисто та з великим задоволенням проніс на своїх плечах сорочку більшу частину шляху.

А наймолодшим учасником рекорду України став 5-річний ковельчанин Марк Чеханюк - сильний і спритний хлопчик!

«Ми разом зробили це і ми щасливі! Нічого у Світі не зрівняється з емоціями людей, об’єднаних духом патріотизму, любові до своєї країни, а особливо після підкорення найвищої гори в Україні на передодні Дня Незалежності України!» 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити