image
 |  2 24 Липня 2020 | 14:37

Волиняни за півроку придбали нових автівок на 10 мільйонів доларів

Упродовж січня-червня 2020 року у Луцьку та Волинській області придбали 300 нових автомобілів. Кожна з цих машин у середньому коштувала $33 тисячі.

Про це «ВолиньUA» поінформували у прес-службі RST.ua.

За даними аналітичний відділу RST.ua, сума витрат у першому півріччі в регіоні склала $10 млн. Найпопулярнішою маркою було Renault, яких зареєстрували 45 авто на суму $800 тис без врахування вартості додаткового обладнання. Також попитом користувалися Toyota і Mercedes-Benz, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

Бестселером на Волині був кросовер Kia Sportage. Крім нього були популярними Toyota RAV4 і Renault Sandero.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькі муніципали упіймали та оштрафували чергового автохама

Серед зареєстрованих авто 39% – машини з дизельними двигунами, а середній об’єм двигуна становив 2 тис сантиметрів кубічних.

Загалом впродовж січня-червня 2020 року в Україні зареєстрували 37 тис нових автомобілів. Середня вартість кожного з них $28 тис. Сума витрат у першому півріччі склала $1 млрд без врахування вартості додаткового обладнання. Серед цих авто реєстрували машини преміум-класу: 12 Mercedes AMG-GT 4-Door, 9 Porsche 911, 2 Bentley FlyingSpur. Також серед моделей Rolls-Royce зареєстрували один Wraith; два Phantom та шість Cullinan.

Нагадаємо, у першому кварталі 2020 року в Луцьку та Волинській області придбали 150 нових автомобілів. Кожна з цих машин в середньому коштувала $30 тис. Сума витрат у січні-березні в регіоні склала $4,5 млн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На кордоні з Польщею затримали псевдо-прикордонника (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити