image
 |  0 13 Лютого 2019 | 12:26

Волинянин давав поліції 3 тисячі гривень

У вівторок 47-річний волинянин в місті Володимир-Волинський пропонував інспектору сектору реагування патрульної поліції Володимир-Волинського відділу поліції неправомірну вигоду у сумі 3 тис. грн. за не притягнення його до адміністративної відповідальності за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 369 Кримінального кодексу України.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

Старший лейтенант поліції Володимир-Волинського відділу поліції під час несення служби по вулиці Устилузькій зупинив автомобіль під керуванням 47-річного жителя селища Локачі. Під час перевірки документів поліцейським було встановлено, що водій транспортного засобу перебував у стані алкогольного сп’яніння. Аби його не притягнули до адміністративної відповідальності правопорушник запропонував поліцейському неправомірну вигоду у сумі 3 тис. грн.. Поліцейський на місце викликав слідчо-оперативну групу щоби задокументувати факт надання неправомірної вигоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинянин, якого збило авто патрульних, у важкому стані (ВІДЕО)

За порушення вимог ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення на волинянина складено адмінпротокол. За фактом надання неправомірної вигоди службовій особі відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, позбавлення волі від 2 до 4 років. Триває досудове слідство.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити