image
 |  11 6 Березня 2023 | 22:31

Волинянин хотів провернути аферу при купівлі автомобіля для військових (ВІДЕО)

На жаль, час від часу чуємо про те, що під приводом допомоги Збройних сил України аферисти виманюють гроші з довірливих українців.

Та, виявляється, жертвами обману можуть бути не лише довірливі цивільні в тилу, а й самі військові, як у випадку, який описав військовий Микола Чудовський, - пише Ковель медіа.

Емоційне звернення військового з’явилось 25 лютого. За його словами, ще у вересні ковельчанин Роман М. отримав від військових 4500 доларів для придбання автомобіля:

Цю машину ми вирішили купити за власні кошти, за наші кровні, бойові

Станом на 25 лютого 2023 від Романа автівки так і не дочекались: то не бере слухавки, то годує обіцянками, але по факту ні грошей, ні машини.

Автор відео розповідає, що у військових складна ситуація з транспортом: залишився один автомобіль, і той вони зараз ремонтують. В той час, як транспорт надважливий для евакуації воїнів з поля бою!

Військовий Микола закликав Романа негайно «пригнати» машину або ж віддати гроші. А якщо ні, то військові самі навідаються у Ковель, заради цього вони готові навіть взяти відпустку «за сімейними обставинами».

Після опублікованого відео з’явилось чимало дописів людей з бажанням допомогти знайти Романа і змусити відповісти за свої вчинки.

Пізніше в коментарях автор написав, що Роман знайшовся і… знову пообіцяв вирішити питання!

І справді: через декілька днів військовослужбовець розповів, що конфлікт вдалось остаточно вирішити: Роман кошти повернув і благав видалити відео… Виходить, замість грошей чоловік здобув собі «славу».

Нехай випадок стане пересторогою для всіх: є благодійники, а є й ті, хто лише прикриваються благодійництвом, тому варто бути обачним, передаючи комусь свої гроші.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити