image
 |  0 12 Січня 2019 | 09:21

Волинянин хотів врятувати рибалку і сам «пішов» під лід

Рятувальники діставали з води двоє чоловіків, які провалилися під лід на Теремнівських ставка.

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу.

Два куми пішли рибалити взимку на теремнівські ставки. Один із них провалився під лід. Інший побіг рятувати і теж впав у воду. Саме таку легенду придумали фахівці водолазної пошуково-рятувальної служби для своїх навчань. Двоє чоловіків тонули, а рятувальники Державної служби надзвичайних ситуацій витягували їх з води.

Рятувальники показали декілька варіантів розвитку подій. Спочатку подали гілку, потім мотузку і драбину. Під час навчання ніхто не постраждав. Водолази кажуть, що у гідрокостюмах тепло.

Тридцяти восьмирічний Сергій служив на флоті, навчався у Київській морській школі і вже чотирнадцять років працює водолазом. Він каже, що головне для людини, яка провалилася під лід, - не панікувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку вогонь охопив будівлю (ФОТО)

За словами працівників ДСНС, 80-90% надзвичайних ситуацій на воді трапляються із людьми у стані алкогольного сп'яніння. Цього року під час зимової риболовлі на волинських водоймах ніхто не постраждав.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити