image
 |  110 13 Жовтня 2024 | 14:31

Волинянин їздив п'яним під час комендантської години

Патрульні затримали п’яного водія з Волині під час комендантської години. Чоловік намагався відкупитися, але зрештою отримав штраф у розмірі 17 тисяч гривень.

Про це пише ІА «Волинські новини» з посиланням на вирок Луцького міськрайонного суду, пише ВолиньUA.

Після опівночі 18 серпня працівники патрульної поліції зупинили водія. Павло А. керував автомобілем «Опель Астра» в селі Рокині Луцького району. Під час спілкуванням поліцейські виявили у чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння, але останній відмовився від огляду.

Далі керманич, щоб уникнути покарання, дав патрульним хабара. Він поклав на килимок під пасажирським сидінням службового автомобіля 3000 гривень.

Обвинувачений на суді свою вину повністю визнав, не заперечивши факт алкогольного сп'яніння. У вчиненому розкаявся і просив його суворо не карати.

Дії волинянина, якого вперше притягували до криміналу, кваліфікували за ч. 1 ст. 369 КК України, тобто як надання службовій особі неправомірної вигоди.

Павла А. визнали винним та оштрафували на 17 тисяч гривень. Гроші, які він пропонував інспекторам, конфіскували на користь держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селищі на Волині запровадили карантин через амброзію

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити