image
 |  0 30 Червня 2020 | 17:22

Волинянин переправляв іноземців до Євросоюзу за 3-5 тисяч доларів

Раніше судимий волинянин переправляв іноземців до країн Євросоюзу. Вартували такі послуги 3 до 5 тисяч доларів США із кожного нелегала.

Про це інформує пресслужба Волинської прокурутари.

Судимий раніше за наркозлочини чоловік, 54-річний уродженць одного із сіл Маневицького району, незаконно переправляв іноземців у Євросоюз, займався таким чоловік системно.

Дізнавшись про наміри двох громадян Шрі-Ланки нелегально потрапити до Республіки Польща, він 26 червня 2020 року у змові зі ще кількома особами сприяв їх незаконному переправленню через державний кордон України поза пунктами пропуску.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яку роботу українським заробітчанам пропонують цього сезону в Польщі

Коштували такі послуги від 3 до 5 тисяч доларів США із кожного нелегала. Іноземців зустріли, довезли до кордону й надали вказівки, як його перейти.

Проте довести злочинний задум до кінця завадили правоохоронці.

Затриманому на місці злочину громадянину повідомлено про підозру й суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Вирішується питання також про повідомлення про підозру його спільникам та про обрання їм запобіжних заходів.

Фото ілюстративне.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити