image
 |  4 30 Листопада 2019 | 21:12

Волинянин перевозив через кордон 374 кілограми наркотиків (ФОТО, ВІДЕО)

На кордоні зі Словаччиною 29 листопада прикордонники Чопського загону спільно з працівниками митниці затримали ватажний автомобіль, в якому знаходилася значна кількість речовини темно-коричневого кольору.

Експрес-аналіз показав, що це героїн, повідомили у прокуратурі Закарпатської області. Вантажівка прямувала на виїзд з України під керуванням волинянина через пункт пропуску «Ужгород».

Проте зважаючи на аналіз ризиків, що серед подібного вантажу можуть перевозитись заборонені речі, прикордонники ініціювали поглиблену перевірку транспортного засобу.

Наразі встановлено, що волинянин намагався незаконно перемістити через митний кордон України речовину темно-коричневого кольору заховану у листи фанери. Згідно документів, вантаж прямував із Києва до Німеччини.

За результатами проведеного експрес-тесту встановлено, що ця речовина містить у своєму складі особливо небезпечний наркотик – героїн. Загалом зі сховків дістали 374 кілограми наркотичної речовини.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити