image
 |  383 16 Липня 2024 | 14:22

Волинянин привозив автівки під виглядом гуманітарної допомоги, щоб продати

Володимир-Волинський міський суд виніс вирок Олександру Нифодюку за продаж автомобілів, які він привозив з-за кордону під виглядом гуманітарної допомоги, а потім продавав. За скоєне чоловіку призначили 340 тис. грн штрафу.

Як ZAXID.NET стало відомо з вироку суду, упродовж січня-березня 2024 року Олександр Нифодюк організував схему з продажу транспортних засобів, привезених з-за кордону під виглядом гуманітарної допомоги для ЗСУ. Так, обвинувачений продав щонайменше сім автомобілів на загальну вартість 1 780 096 грн, інформує  "ВолиньUA".

У суді чоловік свою вину визнав. Відомо, що він уродженець смт Ратне, одружений, має трьох неповнолітніх дітей, раніше судимий не був.

Суддя Тетяна Пустовойт визнала Олександра Нифодюка винним за ч.1 ст.201-4 ККУ (контрабанда, вчинена у значному розмірі) й призначила 340 тис. грн штрафу. Цю суму обвинувачений зобов’язаний сплатити протягом п’яти місяців. Рішення ще можна оскаржити в апеляційному суді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волонтери з Німеччини відвідали Володимирську громаду

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити