image
 |  0 13 Лютого 2022 | 11:52

Волинянин протягом року тероризував свою дружину

Чоловік ображав свою дружину нецензурними словами, погрожуючи фізичною розправою.

Камінь-Каширський районний суд розглянув справу про притягнення мешканця громади до адміністративної відповідальності, - пише Район.Камінь-Каширський.

Підсудний, 28 листопада 2021 року в 15 год. 30 хв. та 30 листопада 2021 року в 23 год. 10 хв., знаходячись в житловому будинку за місцем свого проживання, повторно протягом року вчинив домашнє насильство відносно своєї дружини, яке виразилось в нецензурній лайці, словесних погрозах фізичною розправою, що не завдало фізичного болю і не спричинило тілесних ушкоджень, чим скоїв адміністративні правопорушення, передбачені ч. 2 ст. 173-2 КУпАП.

Згідно із ч. 2 ст. 36 КУпАП, якщо особа вчинила кілька адміністративних правопорушень, справи про які одночасно розглядаються одним і тим же органом (посадовою особою), стягнення накладається в межах санкції, встановленої за більш серйозне правопорушення з числа вчинених. До основного стягнення в цьому разі може бути приєднано одне з додаткових стягнень, передбачених статтями про відповідальність за будь-яке з вчинених правопорушень.

Враховуючи, що справи про притягнення підсудного до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст. 173-2 КУпАП розглядаються суддею одночасно, тому є підстави для їх об`єднання в одне провадження.

При розгляді справ підсудний свою винуватість у вчинених адмінправопорушеннях визнав повністю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мер Нововолинська Карпус придбав за гроші міського бюджету французьку іномарку (ДОКУМЕНТ)

Враховуючи характер вчинених правопорушень, вищенаведені конкретні обставини справи та особу підсудний який раніше до адміністративної відповідальності притягувався, вважаю за достатнє та необхідне застосувати до нього адміністративне стягнення у виді штрафу у розмірі 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 340 грн.

Крім того, стягнув ще з нього на користь держави 454 гривні судового збору.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити