image
 |  4 26 Вересня 2019 | 20:53

Волинянин шляхом обману пограбував 31-річного чоловіка

Зловмисник, шляхом обману 31-річного місцевого жителя, незаконно заволодів його мобільним телефоном, вартістю 1 тис. грн. Поліцейські оперативно встановили особу правопорушника. За фактом шахрайства слідчі розпочали кримінальне провадження.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

Учора, 25 вересня, до Нововолинського відділу поліції із заявою про шахрайство звернувся 31-річний місцевий житель. Він повідомив, що близько 14 години по вулиці Василя Стуса візуально знайомий йому чоловік під приводом здійснення телефонного дзвінка заволодів його мобільними телефоном «Ergo». Сума завданих матеріальних збитків становить 1 тис. грн.

Правоохоронці встановили причетність до вчинення шахрайства 22-річного місцевого жителя.

Читайте також: Лучанин змайстрував візок, що дозволяє людям з інвалідністю ходити в гори

Слідчі Нововолинського відділу поліції за цим фактом відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує, зокрема, до трьох років позбавлення волі або штраф у розмірі 850 грн. чи громадські роботи на строк до 240 годин.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити