image
 |  11 17 Травня 2020 | 23:31

Волинянин спіймав у річці Стир величезного судака (ФОТО, ВІДЕО)

Волинянин поділився історією як спіймав величезного судака у річці Стир.

Про це написав Андрій Курик у соцмережі facebook.

Допис подаємо без змін...

"Коротенька історія , про те як Я зловив першого судака на річці Стир. Запланував з другом Дмитро Ткачук поїхати на перекат , половити Голавликів . В 5:30 уже були на річці , кидали і кренки і колевалки , рибка начисто відмовилась клювати . Дивлюсь на годинник 8:00 ранку уже думали повертатись додому , я пропоную перевірити одне місце з корягами , так як там раніше були виходи щукі . Ставлю Kraken 3 від Select , в 900 кольорі ( в народі колір Лох ) грузик 4 грами . Перша проводка без покльовкі 😕 другий закид точно між каряжки , чекаю поки приманка впаде на дно , чекаю а вона не падає , думаю підтягну приманку і чую що на другому кінця снасті щось повисло , і в цей момент риба іде в карягу і моя нитка зацепилась під неї , кричу товарищу , що щось хороше сіло і не можу витягнути з під каряг 😕 5 хвилин старань і всетаки рибка вийшла з каряг і показалась на поверхні , і Я дуже здивувався , аж крикнув Судаааак , Діма це Судак ... дотягую його до берега, уже майже витягнув і у мене лопає нитка ( 0,6 шнур ) добре що поряд був друг і встиг його взяти руками . Ось так Я злови свого першого хорошого Судака . Рибку як завжди відпустив", - йдеться у дописі.

Відео ТУТ.

Довідка:

Судак - зграйна хижа риба сімейства окуневих. Живе у водоймах всієї Європи, басейнів Балтійського, Чорного, Азовського морів. Харчується дрібною довгою рибою (плотва, піскар, уклейка, бичок, йорж та ін.).

Судак живе лише в чистих, з високим вмістом кисню, водоймах.

Особливістю поведінки судака можна назвати те, що днем ​​він намагається бути в глибоких місцях, а вночі виходить на мілководдя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цілковите бездоріжжя: Сапожніков не в змозі за 4 роки відремонтувати вулицю (ФОТО, ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити