image
 |  0 10 Червня 2021 | 10:24

Волинянин стверджує, що прикордонники погрожували йому пістолетом (ВІДЕО)

Наставив пістолет прямо до голови: у селі Залісся, колишнього Шацького району вночі прикордонники погрожували місцевому жителю пістолетом, бо думали, що той везе контрабанду. Таку інформацію повідомив потерпілий чоловік, який побажав залишитися анонімним.

Про це повідомляє «Аверс».

З його слів, днями, він разом із товаришем їхав до озера Пулемецьке. Дорогою їх почала переслідувати автівка. Супроводжувала вона їх аж до озера, яке знаходиться в межах населеного пункту. Коли чоловіки вийшли з машини, одному із них працівник Державної прикордонної служби одразу направив пістолет до голови. Як зазначив місцевий житель – працівник Державної прикордонної служби навіть не намагався спершу з’ясувати, хто вони і куди їдуть.

Про те, що інцидент мав місце нам підтвердили у прес-службі Луцького прикордонного загону. Однак там зазначили, що їх працівники діяли в межах закону. Територія, де відбувалися події є контрольованою прикордонною зоною. Ця ділянка кордону є активним напрямком протиправної діяльності, зокрема контрабанди цигарок. Чоловіків, як повідомили у прес-службі зупинили, щоб перевірити документи, а ті своєю чергою почали поводитися агресивно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Самогубство чи вбивство? Волинський атовець напередодні смерті звинуватив своїх керівників (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити