image
 |  7 10 Вересня 2023 | 18:44

Волинянин відзначив 90-літній ювілей (ФОТО)

6 вересня виповнилось 90 років рожищанину Григорію Івановичу Садіку. Уродженець села Буяні, відомого національно-патріотичним рухом у сорокові-п'ятдесяті роки минулого століття, неповнолітній Григорій теж потрапив під його вплив. А за те, що старша сестра Ніла була в ОУН, усю сім'ю Садиків репресували та вивезли в Сибір, саму ж Нілу запроторили до тюрми.

Та Бог дав чоловікові довгого віку. Що було на віку - читайте в черговому номері газети "Наш край" за 14 вересня.

З ювілеєм Григорія Івановича вітав начальник гуманітарного відділу Ігор Кузава, який вручив квіти та подарунковий сертифікат і передав побажання від міського голови Вячеслав Поліщук довгих літ життя, міцного здоров'я та енергії до століття.

Вітання від обласної ветеранської організації Спілки політв'язнів та репресованих передала член Спілки Валентина Добровольська.

Для ювіляра прозвучали повстанські пісні у виконанні фольклорного колективу "Материнка" клубу-філії с. Кобче КЗ "Центр культурних послуг " Рожищенської міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку поки що не вмикають освітлення пішохідних доріжок на проспекті Волі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити