image
 |  691 24 Серпня 2024 | 21:23

Волинянин відзначив 95 рік народження

Колодяжненська громада привітала довгожителя своєї громади з 95-им днем народження

Про це вони повідомили на своїй сторінці у Facebook:

"Продовжуємо хорошу традицію вітати довгожителів громади з особистим святом. І сьогодні, 22 серпня 2024 року, свій 95-ий день народження відзначає житель Колодяжного Давид Стефанович Кевшик. Тож привітати ювіляра завітали посадовці та працівники культури сільської ради.

     Дружина Давида Стефановича давно відійшла у засвіти, дітей у чоловіка нема, тож нині йому допомагає соціальна робітниця. Хоча, чоловік ще відносно при доброму здоров’ї і доволі жвавий як на свої літа. Радісно зустрів гостей біля воріт і запросив до обійстя.

     Все життя Давид Кевшик працював у колгоспі – трактористом, бригадиром. Своїми руками звів будинок . Розповідає, що його власним секретом довголіття є постійний рух і фізична праця. Хоча, і по роду були довгожителі.Так чи інакше, Бог впродовж життя посилав Давиду Стефановичу добре здоров’я: каже, жодного разу не лікувався у лікарні.

     Тож зичимо нашому ювіляру міцного здоров’я надалі, людської уваги та підтримки, всіх благ і гараздів, Перемоги України діждати і многая-многая літа під мирним українським небом!"

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити