image
 |  5 21 Жовтня 2020 | 18:53

Волинянин викрав велосипед з парковки: його зафіксували камери (ФОТО)

Менше трьох годин знадобилося шацьким поліцейським для розкриття крадіжки велосипеда. За скоєння крадіжки 38-річному жителю райцентру загрожуватиме, зокрема, до п’яти років обмеження волі.

Про це інформує поліція Волинської області.

Сьогодні вранці до поліцейських звернулася жителька Шацька та повідомила що по вулиці 50 років Перемоги зник її гірський велосипед.

На місце виїхала слідчо-оперативна група Шацького відділення поліції. Правоохоронці з’ясували, що жінка залишила велосипед у металевій конструкції, спорудженій для стоянки велосипедів, поруч із торговим закладом. Поліцейські одразу розпочали пошуки зловмисника та викраденого транспортного засобу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку - суцільні затори через роботу світлофора (ВІДЕО)

Завдяки проведеним оперативним заходам та за допомогою камер зовнішнього відеоспостереження, облаштованих у Шацьку, протягом декількох годин поліцейським вдалося встановити особу зловмисника та вилучити викрадений велосипед. Правопорушник – 38-річний місцевий мешканець. Велосипед вилучили та повернуть законній власниці.

За цим фактом відомості внесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити