image
 |  7 12 Травня 2024 | 08:22

Волинянин випив півпляшки горілки через сварку і сів за кермо

У Нововолинську п’яного водія «Опель», який ледве не скоїв ДТП, здав патрульним небайдужий свідок. За кермування у нетверезому стані порушника оштрафували на 17 тисяч та на рік позбавили прав.

Про це йдеться у постанові Нововолинського міського суду, пишуть Волинські новини, повідомляє ВолиньЮА. 

Пізно ввечері 25 березня у мікрорайоні Шахтарському патрульні виявили п’яного Олександра Д. за кермом «Опеля». Проходити огляд на стан сп’яніння водій відмовився, вчинивши правопорушення, передбачене ч.1 ст.130 КУпАП.

У суді вину волинянин не визнав. Як пояснив, того дня він їздив з дівчиною на гойдалку у село Поромів, але потім вони посварилися, тож повернувся у Нововолинськ. По приїзду подзвонив товаришу, аби переночувати в нього, бо кепсько себе почував та хотів напитися.

Поки чекав, то в магазині поблизу купив пляшку горілки й випив половину, сидячи на бордюрі. Потому сів в авто на водійське сидіння покурити. Коли ж товариш нарешті вийшов, то біля нього вже стояли працівники поліції, тому він до нього не підійшов. Олександр Д. просив закрити провадження у справі за відсутністю події та складу адміністративного правопорушення.

Натомість свідок заперечив покази обвинуваченого. Він розповів, що того дня, рухаючись автівкою у мікрорайоні Шахтраський, ледве розминувся із зустрічним автомобілем «Опель». Коли ж підійшов, то побачив за кермом п’яного обвинуваченого і викликав поліцію.

Крім того, незважаючи на заперечення водія, його вину підтверджують протокол, рапорт та акт огляду на стан сп’яніння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі помили елементи дорожнього благоустрою

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити