image
 |  4 3 Жовтня 2022 | 16:46

Волинянин вкрав понад півсотні туй

Уродженець села Лище, який крав саджанці туї в одному з розсадників Ківерцівського лісництва поблизу Луцька та здійснив грабіж, ледь не потрапив за ґрати. Реальний строк на п’ять років йому замінили умовним на три роки.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду, - пишуть Волинські новини.

У матеріалах справи йдеться про те, що з 2 до 6 травня волинянин вчинив три крадіжки саджанців туї західної з лісорозсадника ДП «Ківерцівське лісове господарство» на вулиці Селекційній у селі Лище. Загалом він вкрав 69 саджанців, завдавши збитків державному підприємству на 10350 гривень.

Та цим злочинець не обмежився, здійснивши грабіж. Поблизу одного з домогосподарств він намагався вкрасти велосипед «Україна», але його помітив свідок. Попри це, грабіжник сів на крадений велосипед та втік з місця злочину.

У суді волинянин повністю визнав провину у всіх епізодах. Він повідомив, що повністю відшкодував збитки. Потерпілі, своєю чергою, не мали до злочинця жодних претензій та не наполягали на суворому покаранні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити