image
 |  0 29 Квітня 2023 | 08:23

Волинянин, який їздив п'яним на мотоблоці сплатить чималий штраф

Житель села Нова Лішня Поромівської громади, якого впіймали нетверезим за кермом мотоблока, заплатить 17 тисяч гривень штрафу з позбавленням права керування транспортними засобами терміном на один рік.

Про це пише БУГ.

Правоохоронці зупинили водія мотоблока МТЗ-05 о 16:23 25-го лютого в селі Нова Лішня на вулиці Ювілейній. Виявилось, що він перебував в стані алкогольного сп`яніння. Про це йдеться у постанові Іваничівського районного суду від 23-го березня.

Огляд здійснювався за допомогою приладу «Alcotest Drager 6810». Його ре­зуль­тат — 1,66 про­мі­ле, що у 8 ра­зів пе­ре­ви­щує до­пус­ти­му нор­му.

Проти горе-водія порушили адміністративне провадження за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння).

В суді чоловік зізнався, що напередодні вживав алкоголь. Він повністю визнав свою вину у вчиненому правопорушенні, запевнив, що щиро розкаявся й та пообіцяв, що подібного не повториться.

Суддя визнала чоловіка винним та призначила йому покарання – 17 тисяч гривень штрафу з позбавленням права керування транспортними засобами на один рік. Також водію доведеться сплатити в дохід держави 537 гривень судового збору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині у державну власність повернули землі оборони

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити