image
 |  7 17 Червня 2020 | 15:19

Волинянин, який нещодавно вийшов із тюрми, знову може сісти за грати

Зловмисника, який незаконно заволодів автомобілем у Локачинському районі, поліцейські затримали у Ковелі. За вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України, йому загрожує, зокрема, до восьми років позбавлення волі. 

Про це інформує пресслужба поліції Волинської області.

У ніч на вівторок, 16 червня, зловмисник незаконно заволодів автомобілем Volkswagen LT, котрий знаходився у приміщенні майстерні в Локачинському районі.

Співробітники сектору реагування патрульної поліції, за лічені години після вчинення злочину, затримали викрадений транспортний засіб у Ковелі.

Поліцейські встановили, що кримінальне правопорушення скоїв раніше судимий 23-річний житель Локачинського району. Його затримали у порядку ст. 208 КПК України. До слова, чоловік нещодавно звільнився із місць позбавлення волі. Транспортний засіб вилучили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку для демонтажу Центрального ринку перекрили вулицю

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Після оголошення затриманому про підозру в чиненні інкримінованого злочину йому будуть обирати міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає від п'яти до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої. Триває слідство.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити