image
 |  0 10 Січня 2019 | 17:31

Волинянин зламав ніс колишній, з якою розлучилися 22 роки тому (ФОТО 18+)

У Нововолинському міському суді судять мешканця села Павлівка Іваничівського району, який зламав ніс колишній дружині через аліменти.

Про це повідомляє "Буг".

Нагадаємо, що 1 червня 2018 року Людмилу Піварчук забрала швидка медична допомога. Жінку побив колишній чоловік, з яким розлучилася 22 роки тому. Від шлюбу у них залишилася спільна дитина.

Інцидент трапився після того, як служби нагадали чоловіку про борги з виплати аліментів. Станом на 31 травня 2018-го року його заборгованість за двома виконавчими провадженнями становила 20346.55 гривень.

Судове засідання у кримінальному провадженні про обвинувачення мешканця Павлівки у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження) в залі Нововолинського міського суду відбулося 5-го жовтня 2018-го року, повідомляє потерпіла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі-Волинському невдаху-грабіжника магазину злякали покупці

30-го листопада на справу екс-чоловік Піварчук, його захисник і прокурор не з’явилися. Слухання відклали до 5-го лютого.

"Аліменти теж він не платить, бо кажуть, що не працює. Виконавча служба стягнула з нього за пай 1300 гривень і двічі по 400 гривень проплатив. Оце й все", – повідомила Людмила Піварчук.

Жінка також вважає, що розгляд справи свідомо затягується. Колишній чоловік Піварчук у коментарі "БУГу" пояснив, що причиною побиття стали провокації з її сторони.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити