image
 |  166 28 Вересня 2024 | 10:37

Волинянина звинувачують у переправленні чоловіків за кордон: коштувало їм це 10 тис. доларів

Керівника компанії з міжнародних перевезень підозрюють у зароблянні грошей на переправленні військовозобов’язаних за кордон. За версією слідства, він оформляв їх до себе на фірму водіями. У такому амплуа чоловіки покидали межі України. Це коштувало їм 10 тисяч доларів.

Тепер керівнику оголосили підозру й судять, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс», - повідомляють Волинські новини

Про затримання в Луцьку організатора каналу незаконного переміщення чоловіків повідомили в травні 2022 року. Організатора викрили під час отримання 20 тисяч доларів. Як ми писали, затриманий – Ігор Федорук, який раніше очолював камінь-каширську районну організацію політичної партії «Вперед, Україно».

За версією слідства, обвинувачений, який займається міжнародними пасажирськими перевезеннями, нібито брав по 10 тисяч доларів із кожного чоловіка й оформляв їх водіями до своїх рейсів.

У житлі підозрюваного і в його автівці провели обшуки. Наклали арешт на квартиру і на земельну ділянку. У судове засідання довгий час прокурори не могли привести відповідних свідків. Згодом частина з них вмикалась у засідання онлайн. Справу розглядають більше ніж рік.

У разі доведення вини підозрюваному загрожує від семи до дев’яти років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади та конфіскацією майна.

Читайте також: Депутат просить встановити регульований пішохідний перехід у селі Милуші Луцької громади

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити