image
 |  2 21 Липня 2019 | 15:44

53-річна волинянинка забила пенсіонерку

Учора, 20 липня, в селищі Колки Маневицького району під час конфлікту 53-річна жителька одного із сіл району заподіяла смертельні тяжкі тілесні ушкодження 67-річній місцевій жительці. За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

Ввечері по 21 годині до поліції звернулася жителька селища Колки й повідомила, що на подвір’ї виявила мертву свою матір. На місце події одразу ж прибула слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці з’ясували, що під час конфлікту 53-річна зловмисниця палицею побила потерпілу після чого та померла.

Поліцейські затримали її в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Читайте також: Люди, які отруїлися в луцькій піцерії, досі знаходяться в лікарні

Вирішується питання про повідомлення зловмисниці підозри в скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України. Йдеться про заподіяння умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілої. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Досудове розслідування триває.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити