image
 |  5 20 Грудня 2018 | 11:07

Волинянину за вбивство знайомої «світить» до 10 років

Поліцейські затримали 31-річного жителя села Бобли Турійського району, котрого обґрунтовано підозрюють в заподіянні 34-річній односельчанці умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили її смерть. Слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від семи до десяти років.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

У вівторок, 18 грудня, ввечері за місцем проживання була виявлена мертвою 34-річна жителька села Бобли. На місце події одразу ж виїхали слідчо-оперативна група, співробітники сектору кримінальної поліції. На тілі жінки виявили ознаки тілесних ушкоджень. З огляду на висновки судово-медичного розтину слідчі кваліфікували подію за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про заподіяння умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку намагалися звільнити з-під варти підозрюваного у стрілянині на мийці

Співробітники сектору кримінальної поліції оперативно встановили причетність до скоєння цього злочину 31-річного односельця потерпілої. Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі оголосили йому про підозру в скоєнні злочину. Вирішується питання щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу.

Проводиться досудове розслідування.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити