image
 |  2 10 Серпня 2018 | 05:34

Волинянину загрожує кримінальна відповідальність за хуліганство

У Старовижівському районі на базі відпочинку невідомий спричинив тілесні ушкодення двом жителям області та пошкодив автомобіль. Поліція оперативно встановила особу зловмисника, ним виявився 35-річний ковельчанин. Відомості за даним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України.
Про це "ВолиньUA" повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.
Інцидент трапився на базі відпочинку неподалік села Буцин Старовижівського району. Чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, порушував громадський порядок та наніс тілесні ушкодження двом громадянам, 49-річному жителю Рожищенського та 48-річному жителю Луцького районів. Одного з потерпілих госпіталізували. Також правопорушник пошкодив автомобіль «КІА», який належить 46-річній жительці Луцького району.
Поліцейські оперативно встановили причетність до даного правопорушення 35-річного жителя міста Ковель.
За фактом хуліганства слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує, зокрема, покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині згоріла автівка на «бляхах»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити