image
 |  4 2 Травня 2019 | 15:16

Волинянка розповіла, як молодь «зависає» в сільських клубах

У мережі жінка описала гуляння молоді у селі Копачівка Рожищенського району.

Неприємну ситуацію описала Ліда Марощук на сторінці «Культура ОТГ Копачівка» у Facebook.

За словами жінки, молодь біля будинку культури веде себе непристойно: вживають алкоголь та залишають після себе багато сміття.

«Дуже хочеться саме сюди писати тільки про хороше, про наші здобутки і досягнення. Та вже просто немає слів. Завтра «Писанковий дивосвіт». Для кого? Для тих, наших і ваших діточок, які так не мають де подітися, дзвонять за дискотеку – щоб я хоч не забула, а самі просто п'ють-напиваються і все», – йдеться у дописі від 1 травня.

Як стверджує пані Лідія, діти зовсім не цікавляться культурою і залишають після посиденьок з алкоголем багато сміття.

«Ви думаєте, хтось із тих «діточок» буде завтра на концерті, на конкурсі? Ні – у них виправдання – вони, бачте, смітять, бо немає де подітися! Проте, клуб відкритий, дискотека, 5-10 танцюють, а 20 – п'ють, залишаючи після себе гори сміття. Як не люди. І прийшла до «діточок», попросила – не лишайте так, прибирайте після себе ті «поляни». На словах обіцяли – питань нема. Як наслідок – 5 пакетів ВМW! Ось такий дивосвіт...» – пише жінка.

   

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити